Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این روزهایی که به دلیل کرونا بسیاری از سرمایه گذاری‌ها مانند خرید و فروش ملک، اتومبیل، طلا، دلار و ... متوقف شده است بهترین فرصت است تا افراد با استفاده از خدمات فروش سیم‌کارت رند همراه اول از طریق سایت رندترین و به صورت آنلاین خرید کنند و پس از چند روز به صورت رایگان و از طریق پست سیم کارت خود را دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام رندترین، با این کار به هم از شر هزینه‌های رفت و آمد خلاص می‌شویم و هم زنجیره‌ی شیوع کرونا را با فاصله گذاری اجتماعی قطع می‌کنیم. در سایت رندترین سیم کارت‌های همراه اول به صورت روزانه و از طریق حراجی به فروش می‌رسد. به این روش که برای هر سیم کارت بسته به میزان رندی آن قیمت پایه‌ای در سایت در نظر گرفته می‌شود و کاربران می توانند بر آن اساس پیشنهادات خود برای خرید سیم کارت ارائه دهند و در انتهای زمان حراج سه نفر برتر انتخاب می شوند. قوانین و روال کامل‌تر شرکت در حراجی سیم کارت را در سایت رندترین می توانید مطالعه بفرمایید.

ولی آیا خرید سیم کارت رند جایگزین مناسبی برای سرمایه گذاری در بازار طلا یا دلار هست یا خیر؟ آیا می‌توان سیم کارت رند را در بازار ایران هم رده با ماشین و موتورسیکلت از حیث ارزش سرمایه گذاری یا قدرت نقد شوندگی به شمار آورد؟ در ادامه به توضیحاتی در مورد تحلیل بازار می‌پردازیم که می تواند کمکی به شما در شناخت بهتر برخی کالاهای سرمایه‌ای کند. 

در زمان‌های پر تلاطم بازارهای با ریسک تورمی بالا مانند بازار این روزهای ایران بهترین کار تبدیل وجه نقد به کالاهای سرمایه ای است. کالاهایی مانند طلا، ارزهای خارجی، اتومبیل و موتور سیکلت و ... است. بسیاری از بازاری ها هم با سرمایه گذاری در اجناس و مواد اولیه ی پرفروش خود سعی در فرار از عوارض تورم‌های ابتدای هر سال هستند. یکی دیگر از کالاهای سرمایه ای در بازار ایران خرید سیم کارت همراه اول مخصوصا سیم کارت دائمی رند است. طبق روال ۱۰ سال گذشته قیمت سیم کارت های رند همزمان با افزایش دلار و کاهش ارزش پول داخلی با افزایش قیمت نسبی روبرو بوده است. البته همانند بسیاری از کالاهای سرمایه ای مانند خودرو، موتورسیکلت و مسکن کمی با تاخیر وارد کانال افزایشی می شود. برخی این ویژگی را منفی قلمداد می‌کنند حال آنکه مورد مذکور این فرصت را به سرمایه گذاران می‌دهد که با فراغ بال بیشتر به تصمیم‌گیری در مورد خرید این موارد بپردازند. سرمایه گذاران هوشمند همزمان با افزایش قیمت دلار و طلا به سرعت رو به سرمایه‌گذاری بر روی کالاهایی با سرعت کم افزایش قیمت می‌آورند و از فرصت تعلل بازار در افزایش قیمت آنها حداکثر بهره را برده و بسته به بودجه‌ی خود سیم کارت، موتور سیکلت یا اتومبیل خریداری می کنند. یکی از مزایایی که خرید سیم کارت رند به نسبت موتور سیکلت و اتومبیل دارد این است که امکان خرید متعدد سیم کارت های ارزان قیمت تر وجود دارد که قابلیت نقد شوندگی مناسبی دارند که به راحتی و به موقع لزوم تبدیل سرمایه، هر میزان از آنها را می‌توان فروخت ولی فردی که بر روی اتومبیل سرمایه گذاری کرده در صورتیکه به نیمی از پول سرمایه‌ی خود نیاز داشته باشد نمی‌تواند نیمی از یک اتومبیل را به فروش برساند.

اما چه سیم کارت هایی ارزش بالاتری برای سرمایه گذاری دارند. مسلما سیم کارت‌ رند همراه اول ارزش سرمایه گذاری بالاتری دارد. از میان سیم کارت‌های همراه اول، خطوط با پیش شماره‌ی ۰۹۱۲ که متعلق به استان‌های تهران، قزوین، زنجان، مرکزی، سمنان، البرز و قم است در بازار از استقبال بالاتری برخوردار بوده و با قیمت‌های بالاتری معامله می‌شود. بعد از سیم کارت‌های ۰۹۱۲ سایر پیش شماره‌های همراه اول از سایر استان ها در حد هم هستند و بسته به میزان رند بودنشان با قیمت‌های متفاوتی معامله می‌شوند.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رندترین سيم كارت ویروس کرونا کالاهای سرمایه ای خرید سیم کارت سرمایه گذاری سیم کارت سیم کارت رند افزایش قیمت همراه اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۲۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟

به گزارش تابناک اقتصادی؛ کابینه دولت رئیسی در شهریورماه ۱۴۰۰ از مجلس رای اعتماد گرفت و به نوعی می‌توان گفت برنامه‌های اقتصادی دولت از مهرماه به طور رسمی کلید خورد و اجرایی شد. یکی از مهم‌ترین اولویت‌های تیم اقتصادی دولت سیزدهم، رسیدگی به وضعیت افسارگسیخته قیمت‌ها در بازار مسکن بود. رویکردی که با شعار ساخت چهار میلیون مسکن در طول عمر دولت همراه شد تا بتواند کفه عرضه و تقاضای مسکن را تا حدودی متعادل کند؛ اما این روند در اجرا با مشکلات بسیاری همچون عدم همراهی شبکه بانکی برای تامین مالی نهضت ملی مسکن مواجه شد و عملا از هدف گذاری مورد نظر دور شد. در نتیجه به دنبال عدم عرضه مناسب و موثر خانه به بازار و همچنین نقش انتظارات تورمی از چشم انداز شاخص ارزی، منجر به رکوردشکنی قیمت‌ها در بازار مسکن تا به امروز شده است.  

بررسی جدیدترین گزارش منتشر شده از سوی بانک مرکزی پیرامون تحولات بازار مسکن شهر تهران این وضعیت را تایید می‌کند. به گونه‌ای که میانگین قیمت یک متر خانه در پایتخت از رقم ۳۱ میلیون و ۶۳۱ هزار تومانی در مهرماه ۱۴۰۰ به رقم ۸۱ میلیون و ۶۳۰ هزار تومان در پایان فروردین ماه ۱۴۰۳ رسیده است؛ به بیان دیگر شاهد جهش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر مربع مسکن در شهر تهران بوده ایم.

اما از سوی دیگر به رغم افزایش قیمت میانگین یک متر مسکن به بالای ۸۱ میلیون تومان، رکود در این بازار مشهود است. به گونه‌ای که در فروردین امسال تعداد معاملات مسکن تهران تنها ۱۵۰۸ مورد بوده است که نسبت به اسفند سال قبل ۷۵.۶ درصد کمتر بوده و نسبت به ماه مشابه سال قبل نیز ۱۴.۲ درصد افت داشته است که نشان از فضای رکودی در دادوستد‌های مسکن پایتخت دارد.

بررسی آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی بیان گر رقبت خریداران به خانه‌های با عمر کمتر از پنج سال است؛ چراکه در فروردین امسال این نوع خانه با سهم ۳۰.۱ درصدی از تعداد کل معاملات و ثبت ۴۵۴ معامله، در صدر قرار داشته اند و در رتبه بعد نیز نقطه مقابل یعنی خانه‌های با بیشترین زمان ساخت یعنی بیش از ۲۰ سال قرار دارند که سهم معاملات این خانه‌های کلنگی با ۳۷۰ معامله، ۲۴.۵ درصد بوده است.  

در این میان، نگاهی به تعداد معاملات مسکن در مناطق ۲۲ گانه تهران نشان می‌دهد در شروع سال جاری، منطقه ۵ با سهم ۱۲.۵ درصدی از کل معاملات، بیشترین تعداد قرارداد‌های مبایعه نامه را به خود اختصاص داده است. همچنین مناطق ۱۰، ۴ و ۲ به ترتیب با سهم‌های ۱۰.۷، ۸.۶ و ۸.۲ درصدی در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت

در میان مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران، بیشترین متوسط قیمت یک متر مربع زیربنر‌ای مسرکونی معامله شده معادل ۱۵۰ میلیون و ۴۲۰ هزار تومان به منطقه یک و کمترین آن با  ۴۲ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان به منطقه ۱۸ تعلق داشته است.

  چند نکته مهم از تحولات مسکن در فروردین ۱۴۰۳


همان طور که اشاره شد میانگین قیمت یک متر خانه در تهران به حدود ۸۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان رسیده است؛ این در حالی است که ۵۹ درصد از خانه‌های معامله شده در آغاز سال جدید، با قیمتی کمتر از این رقم معامله شده است و از سوی دیگر ۵۶.۳ درصد از معاملات نیز به واحد‌های مسکونی با ارزش کمتر از ۶ میلیارد تومان تعلق داشته است که در نوع خود قابل تامل است و در نهایت سهم واحد‌های مسکونی با مساحت کمتر از ۸۰ متر از کل معاملات فروردین ماه، ۵۷.۷ درصد بوده است.

 

دیگر خبرها

  • خانه‌های منطقه ۲۲ تهران چند؟
  • بررسی عوامل تاثیرگذار بر قیمت‌های ارز دیجیتال
  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • نرخ خرید در بازار مسکن؛ با ۶ میلیارد در منطقه ۲۱ ملک بخرید+ جدول
  • طلا باز هم اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • وارن بافت سهام اپل را فروخت | تلاش برای تصاحب بازار کشور های آسیای میانه
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • پیش‌بینی جالب درباره قیمت طلا در هفته آینده